Termeni si conditii

Dorinţa noastră este să vă oferim o experienţă reusita si de neuitat din punct de vedere al cazării, al produselor din restaurant, precum şi a celorlalte servicii; tocmai in acest scop am stabilit cateva reguli de care vă rugăm să ţineţi cont inainte, în timpul şi după sejurul dumneavoastră la pensiunea ATRA Doftana.    

Termenii şi condiţiile urmatoare se aplică direct tuturor serviciilor noastre disponibile online, prin e-mail sau telefon. Prin utilizarea website-ului nostru, e-mail si telefon pentru efectuarea unei rezervări, confirmaţică aţi citit, înţeles şi aţi fost de acord cu toţi termenii şi condiţiile precizate aici. 

Conţinutul acestor pagini şi serviciul de rezervări online oferit pe website sunt în proprietatea si operate de catre ATRA DOFTANA şi sunt furnizate doar pentru uzul dumneavoastra personal.Va oferim informatii despre pensiunea noastra cu serviciile furnizate si o platformă online (Pynbooking) prin intermediul careia se pot face rezervările. Efectuand rezervarea prin https://atradoftana.ro/rezervare/ intraţi într-o relaţie contractuală cu ATRA DOFTANA, legala din punct de vedere juridic, urmand ca noi sa interacţionăm direct cu dumneavoastra prin adresarea unui e-mail de confirmare în numele locatiilor noastre pentru serviciile solicitate. 

PREŢURI CAZARE 

Toate preţurile sunt afişate in lei incluzând TVA, cu excepţia cazului când se menţionează altfel pe website-ul nostru sau în e-mailul de confirmare, celelalte perioade din an sau pachetele de programe speciale cu preţurile aferente vor fi menţionate la data desfăşurării lor.  

Tarifele NU includ taxa de statiune care este in valoare de 2% din tariful de cazare fara tva. 

*Pensiunea Atra Doftana isi rezerva dreptul de a organiza evenimente in weekend-uri, iar rezervarile se vor face doar pe baza acestor pachete. 

Aceste tarife nu sunt valabile in cazul perioadelor cu evenimente si oferte speciale. 

Ofertele si discounturile promotionale nu se pot cumula. 

Sunt acceptate cartile de credit (Mastercard și Visa), cardurile de vacanta: Edenred, UP Romania si Sodexo, numerar sau transfer bancar (plata se face inaintea cazarii). 

PROGRAM CAZARE SI RESTAURANT 

 • Ziua de cazare incepe la ora 14:00 in cazul locatiilor Atra si Mira si la ora 16:00 la vila UNO si se termina la ora 12:00 a zilei urmatoare. In functie de disponibilitate, cazarea se poate face si mai devreme; 
 • Selfcheck-in – daca va cazati intre 18.00 si 24.00 – cheia se va gasi pe receptie intr-un plic cu instructiuni, program restaurant si un numar de telefon al persoanei de contact. 
 • Micul dejun se serveşte zilnic între 8.30 şi 10.30; – Pranzul si cina se pot comanda in restaurant intre orele 12:30 – 17:30 si 19:00 – 21:00; 
 • Intervalele 10:30-12:30, 17:30-19:00, 21:00-22:00 vor fi necesare dezinfectarii, igienizarii si aerisirii. 
 • Se vor achita pagubele, o data constatate, de orice fel, spargerea obiectelor, patarea lenjeriilor, a halatelor, ruperea lor etc. 
 

SERVICII: 

Parcarea este gratuită, in limita locurilor disponibile 

Accesul la sauna este gratuit la Atra. Serviciul de masaj este contra cost cu programare la receptie in intervalul 10:00-18:00. 

Accesul la ciubar este contra cost la Mira by Atra ( 2-4 persoane:250 Ron/ 2 ore)
 

Accesul la internet este disponibil gratuit 

Inchiriere gratuita biciclete/ caiace 

Foc de tabara cu vin fiert si cascavea locala 

Fax/Copiator, Săla de conferinţă, facilităţi cameră VIP 

MANCARE SI BAUTURA DIN EXTERIOR 

Este interzisa consumarea in incinta pensiunii a mancarii si bauturilor, altele decat cele furnizate de pensiune. 

INFORMATII SUPLIMENTARE: 

 • Copilului cu vârsta pana la 7 ani i se ofera la cerere un patut de copil; 
 • Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-7 ani , beneficiaza de gratuitate cazare si mic dejun (fara pat suplimentar). 
 • Copilul cu varsta peste 7 ani sau adultul care foloseste un pat suplimentar va achita 150 Ron / noapte cu mic dejun inclus;
 • Pat suplimentar adult – 150 Ron/noapte/persoana, mic dejun inclus; 
 • Capacitatea maximă pentru un patut de copil sau pat suplimentar într-o cameră este de 1 piesa, sunt furnizate la cerere şi trebuie confirmata disponibilitatea lor de catre pensiune in momentul rezervarii;  
 • Pentru Resort ul MIRA by ATRA, pentru fiecare persoana confirmata in plus in suita si bungalow se achita contravaloarea micului dejun de 75 RON/pers si contravaloarea cinelor din pachetul achizitionat; 
 • Pentru Uno by Atra ocuparea este de 2-4 persoane,Pentru fiecare persoana confirmata in plus pana la maxim 6 se adauga suplimentul de 150 Ron/ noapte/ persoana, mic dejun inclus.  

 

CONDITII DE REZERVARE: 

 Rezervarea spatiilor de cazare se va face prin urmatoarele modalitati: 

 • Transmiterea unui email la adresa: info@atradoftana.ro 
 • Telefonic prin apelarea in intervalul: 09:00 – 18:00. Tel: +40-735 02 01 11, +40-735 02 01 10, +40-738 97 51 19. Clientul va primi un email cu confirmarea rezervarii si factura proforma in vederea achitarii integrale a sejurului. Sunt acceptate cartile de credit (Mastercard și Visa), cardurile Edenred, UP Romania si Sodexo, numerar sau transfer bancar. 
 •  Comanda in scris de rezervare va fi confirmata sau infirmata, in scris de catre locatie in maxim 24 de ore; 
 • Suplimentarea serviciilor comandate va constitui obiectul unei noi comenzi de rezervare; 
 • Termenul de valabilitate al rezervarilor este de 2 zile calendaristice cu exceptia rezervarilor in care data cazarii este la mai putin de 2 zile de la data rezervarii caz in care termenul de valabilitate al rezervarii va fi mentionat in confirmarea scrisa din partea locatiei. 
 • Plata integrala in avans este necesara pentru a avea garantia efectuarii rezervarii; 
 • Camerele se inchiriaza pentru minim 2 nopti in weekend si pentru un sejur minim de 3 nopti de Craciun, Anul Nou, Paste, 1 Mai, Sf. Maria si alte sarbatori legale; 
 • Camerele nu se inchiriaza in regim single in weekend 

 

ANULARE REZERVARE 

 Efectuând o rezervare, acceptaţi şi sunteţi de acord cu conditiile de anulare / neprezentare şi cu alti termeni suplimentari mentionati care se pot aplica rezervării sau pe durata sejurului dumneavoastra, inclusiv pentru serviciile executate şi produsele oferite de pensiune. 

In weekend, rezervarile se fac pentru un minim de 2 nopti, iar în cazul în care se renunta la una din ele sau check out ul se  va face mai devreme se vor achita ambele indiferent de motivul anularii. 

Tariful pachetului de weekend include micul dejun,  cina gourmet vineri Tariful de cazare nu include taxa de statiune (2% din contravaloarea cazarii fara  9% tva). 

Pentru a anula o rezervare fara penalizare se va comunica in scris cu minim 14 zile inainte la info@atradoftana.ro. 

La anularea rezervarii in termen mai mic de 14 zile, valoarea avansului nu este returnabila, iar rezervarea va fi reprogramata pentru o perioada de 6 luni, in functie de disponibilitati. 

Daca anularea se face cu mai putin de 3 zile inainte de sosire se va incasa prima noaptede cazare din pachet, urmand ca pentru diferenta sa se faca o noua programare in urmatoarele 6 luni, in functie de disponibilitati. 

In urma confirmarii rezervarii, se achita suma intreaga avans. In caz de neprezentare, aceasta suma se va pierde. 

Daca rezervarea nu este garantata printr-o plata sau un card de credit, iar sosirea nu se va efectua pana la ora 16.00, ne rezervam dreptul de a o anula 

Neachitarea avansului in termenul scadent, duce la anularea rezervarii. 

In caz de neprezentare pensiunea isi rezerva dreptul de a elibera camera/ camerele pentru restul sejurului. 

NOTIFICARE PENTRU UTILIZATORI 

Efectuand o rezervare online prin care vă transmiteţi datele personale declaraţi că sunteţi de acord cu următoarele: 

 • Ca datele personale solicitate să fie colectate, stocate şi prelucrate de către ATRA DOFTANA;
 • Ca datele personale să fie utilizate pe o perioadă nedeterminată în vederea unor contactări ulterioare;
 • Să primiţi din partea ATRA DOFTANA diverse oferte sau newsletter cu pachetele speciale

FUMATUL 

Fumatul nu este permis in interiorul locatiilor: Atra Doftana, Mira si al vilei UNO, doar in spatiile special amenajate de pe terase. 

ANIMALE DE COMPANIE 

Nu se permite accesul cu animale de companie in cadrul pensiunii 

SIGURANTA OBIECTELOR PERSONALE 

Nu ne asumam nici un fel de raspundere pentru obiectele uitate sau pierdute in pensiune. Daca sunt gasite in camera sau spatiile comune vor fi trimise prin curier cu plata la adresa mentionata. 

BICICLETE SI CAIAC 

Precedent inchirierii bicicletelor si/sau caiacului, se va completa o fisa cu asumarea raspunderii pentru ulterioare accidente; In cazul producerii pagubelor obiectelor inchiriate, acestea se vor achita, odata cu constatarea lor. 

SIGURANTA 

In caz de nevoie, in timpul noptii, puteti accesa butonul de panica de la receptie. Atra Doftana nu se face raspunzatoare de efectele calamitatilor naturale sau intrepruperi ale alimentarii cu apa, curent electric, gaz sau alunecari de teren etc.
 

OBIECTII ŞI RECLAMAŢII 

Ne rezervam dreptul de a debita cardul clientilor pensiunii independent de dorinta acestora, in unele din urmatoarele situatii putin probabile: 

 • cand se pleaca fara achitarea serviciilor, cand produc stricaciuni sau distrugeri, sau se insusesc obiecte care nu le apartin si care nu s-au achitat la plecare, si cand nu s-a anulat rezervarea in conditiile stabilite mai sus, inclusiv in caz de neprezentare, fara o aprobare scrisa de catre beneficiarul serviciilor. 

Orice controversă, dispută sau reclamaţie care ar putea să apară în urma aplicării si nerespectarii conditiilor  noastre, se va rezolva pe cale amiabila, in cazul in care acest lucru nu este posibil, se va apela la alte metode legale. 

CLAUZE FINALE 

Consideram ca orice persoana care beneficiaza de serviciile locatiilor noastre a luat cunostinta de termenii si conditiile mai sus mentionate si le-a acceptat tacit. 

MODIFICĂRI 

ATRA DOFTANA poate sa actualizeze termenii si conditiile sale si poate sa revizuiasca procedurile pentru imbunatatirea serviciilor oferite, in orice moment, fara notificare prealabila.